... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

ΦΙΛΤΡΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Εδώ θα βρείτε αποτελεσματικά φίλτρα νερού για οικιακή χρήση. Η ευρεία γκάμα των προιόντων μας καλύπτει κάθε οικιακή αναγκή για καθαρό πόσιμο νερό στο σημείο Κατανάλωσης (POU = Point of Use). Παρακολουθώντας στενά τόσο τις παγκοσμίες εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα φίλτρανσης νερού, όσο και τις ιδιαίτερες παραμέτρους ποιότητας νερού στην Ελλάδα, μπορούμε να σας προτείνουμε το κατάλληλο κατα περίπτωση φίλτρο για εσάς και την οικογένειά σας.

Το νερό δεν είναι ίδιο σε κάθε οικιακή βρύση της Ελλάδας. Κατα συνέπεια, δεν υπάρχει ένα φίλτρο που να καλύπτει με οικονομικά αποδοτικό τρόπο όλες τις διαφορετικές ανάγκες των σπιτιών ανά την Ελλάδα.

Η συνηθέστερη κατηγορία προβλημάτων του νερού βρύσης ειναι τα ονομαζόμενα ''αισθητικά'' και αναφέρονται κυρίως στην θολότητα (χώμα, σκουριά, κίτρινιλα κ.λπ.) καθώς και στη δυσάρεστη γεύση και οσμή του νερού απο το χλώριο και άλλους χημικούς ρυπαντές του νερού βρύσης. Είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι καταναλωτές των μεγάλων αστικών κέντρων καταφεύγουν στα πλαστικά, εμφιαλωμένα νερά με τα γνωστά μειονεκτήματα. Τα προβλήματα αυτά ειναι όμως και τα πιο εύκολα να αντιμετωπιστούν και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος (κτήσης και συντήρησης). Τα φίλτρα Ενεργού Άνθρακα και συστήματα Ultrafiltration της εταιρείας μας προσφέρουν αποτελεσμάτικη επίλυση των ''αισθητικών'' προβλημάτων του νερού βρύσης, ενώ επιπρόσθετα παράσχουν, κατα περίπτωση, προστασία απο παράσιτα, βακτήρια και συγκεκριμμένα βαρέα μέταλλα. Όλα τα συστήματα της εταιρείας μας είναι εύκολα στην εγκατάσταση και συντήρησή τους ώστε οι πελάτες μας να μπορούν εύκολα και οικονομικά να χρησιμοποιήσουν τα φίλτρα μας για πολλά χρόνια.

Μια σημαντική κατηγορία προβλήματων του νερού βρύσης σχετίζεται με τη χημική του σύσταση και ειδικότερα με τις υψηλές συγκεντρώσεις συγκεκριμμένων τοξικών ουσιών που καθιστούν το νερό βρύσης επικίνδυνο ή και ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση (χρήση για πόση, μαγείρεμα, πλύσιμο φρούτων κ.λπ.). Η συνηθέστερη λύση αυτών των προβλημάτων νερού αποτελούν τα Φίλτρα Αντίστροφης Όσμωσης Η εταιρεία μας προσφέρει μια πλήρη γκάμα οικιακών συστημάτων αντίστροφης όσμωσης σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Τα Φίλτρα Αντίστροφης Όσμωσης παρέχουν επίσης λύση για πραγματικά πόσιμο νερό στην οικιακή βρύση και σε περιοχές με υψηλή συγκέντρωση αλάτων, ένα σύνηθες πρόβλημα των νησιωτικών και παράκτιων περιοχών της Ελλάδας εξαιτίας της ''εισβολής'' θαλασσινού νερού στον υδροφόρο ορίζοντα.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στη σωστή επιλογή του κατάλληλου φίλτρου νερού για την δική σας περίπτωση ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη ακόμα και τις δικές σας εντελώς προσωπικές ανάγκες (π.χ. ημερήσια κατανάλωση, περιορισμούς κόστους/χώρου, αισθητικές απαιτήσεις κ.λπ.). Μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες.

- 23%
90.00 69.00