... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

Διπλό Φίλτρο κάτω πάγκου της Ecosoft για απευθείας σύνδεση στη βρύση της κουζίνας

75.00
ECOTWIN
Σε Απόθεμα
+

Ισχυρό kit φίλτρανσης κάτω πάγκου δύο σταδίων 10'' απευθείας σύνδεσης στην παροχή κρύου νερού της οικιακής βρύσης. Τοποθετείται εύκολα κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας με απευθείας σύνδεση μεταξύ παροχής κρύου νερού και μπαταρίας της κουζίνας χωρίς τρύπημα του πάγκου.

Το σύστημα περιλαμβάνει:

1) Δύο λευκά κάνιστρα της Ecosoft 10'', αντοχής 6 bar.

2) Kλειδί σύσφιξης των κανίστρων, βάσεις ανάρτησης στον τοίχο.

3) Τρείς αρσενικούς μαστούς 1/2'' για τη σύνδεση (ο ένας θα χρησιμοποιηθεί για την ένωση των δύο κανίστρων 10'').

4) Δύο στάδια φίλτρανσης με φίλτρα ενεργού άνθρακα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα κατά NSF:

Προαιρετικά, μπορείτε να προμηθευτείτε και δύο σπιράλ inox 1/2'' (50 εκατ.) ώστε να γίνουν οι συνδέσεις ευκολότερα (στην περίπτωση που τα υπάρχοντα σπιράλ σύνδεσης κάτω απο τον πάγκο σας δεν επαρκούν για τη σύνδεση του συστήματος)

(το σύστημα διατίθεται ως kit με τα δύο κάνιστρα ως χωριστές μονάδες - η σύνθεσή τους σε ένα σύστημα γίνεται κατά την εγκατάσταση του συστήματος στην οικία σας, κάνοντας χρήση των παρεχόμενων μαστών και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ - τα φίλτρα βρίσκονται τοποθετημένα μέσα στα κάνιστρα και θα πρέπει να απορριφθούν τα υλικά συσκευασίας τους πριν την εγκατάσταση του συστήματος)

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του συστήματος:

1) Δύο μονάδες φίλτρανσης, με ισχυρά φίλτρα Συμπαγούς ενεργού άνθρακα (Carbon Block), που επιτυγχάνουν τη πλήρη φίλτρανση του νερού.

2) Απομακρύνει χλώριο σε ποσοστό 100%, οργανικά, χημικά, φυτοφάρμακα, δυσάρεστη οσμη και γεύση από το νερό της βρύσης για έως και 75.000 λίτρα νερού.

3) Αφαίρεση Μολύβδου (lead) και άλλων βαρέων μετάλλων για εως και 7.500 λίτρα νερού.

4) Aφαίρεση των Οργανικών Πτητικών Ενώσεων (VOCs) για εως και 2.270 λίτρα νερό.

5) Aφαίρεση σε ποσοστό 99% των Giardia, Cryptosporidium, Entamoeba, Toxoplasma και Κυστών.

6) Φίλτρανση μικροσωματιδίων (χώμα, σκουριά, άμμος κ.λπ.) έως και 0.5 micron.

(ενδεικτικός τρόπος εγκατάστασης συστημάτων απευθείας σύνδεσης στη μπαταρία της κουζίνας)

NSF

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (αφορούν όλα τα συστήματα επεξεργασίας νερού της εταιρίας μας) :

  • Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης υπερβαίνει τα 6 bar, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).
  • Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών,ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.) , να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.
  • Τα επιβλαβή στοιχεία που το παρόν σύστημα επεξεργασίας αφαιρεί απο το νερό, δε βρίσκονται απαραίτητα στο νερό της βρύσης σας.
  • Το παρόν σύστημα επεξεργασίας νερού να μη χρησιμοποιείται για την επεξεργασία νερού άγνωστης προέλευσης. Προορίζεται μόνο για την επεξεργασία μικροβιακά ασφαλούς νερού. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προηγείται ή να έπεται επαρκής αποστείρωση του νερού.
  • Στις περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας του συστήματος για μεγάλα χρονικά διαστήματα, θα πρέπει να εκτελείται καθαρισμός ή/και αποστείρωση του συστήματος πριν την επανεκκίνησή του. Να αποφεύγετε τη στασιμότητα του νερού εντός του συστήματος.
  • Να μην υπερβαίνετε τα προτεινόμενα διαστήματα αντικατάστασης των περιεχομένων ανταλλακτικών φίλτρων.
  • Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία αναφορικά με την ορθή εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή του συστήματος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.