... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

Συχνές Ερωτήσεις για το e-shop μας

Aπαντήσεις στα πιο συνήθη ερωτήματα σχετικά με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

 • Είναι ασφαλές να αγοράσω απο το eshop waterwaves.gr;

Aπολύτως ασφαλές. Είμαστε περήφανοι για την γρήγορη, ασφαλή και ολοκληρωμένη διεκπεραίωση όλων των παραγγελιών σας. Προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, όποτε και πληρώνετε μόλις παραλάβετε οσα παραγγείλατε και όχι νωρίτερα. Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν μας με το μέγιστο αίσθημα ασφάλειας.

 • Είστε Κατασκευαστές των φίλτρων που εμπορεύεστε? 

Όχι, η εταιρία μας, WATERWAVES EE, είναι μεταπωλητής συστημάτων επεξεργασίας νερού και σχετικών ανταλλακτικών και αναλωσίμων.Εισάγουμε επιλεγμένα προιόντα των μεγαλύτερων Ευρωπαίων και Διεθνών Κατασκευαστών τα οποία και μεταπωλούμε στην Ελληνική αγορά. 

 • Χρειάζομαι πιστωτική κάρτα για τις αγορές μου απο το waterwaves.gr;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με αντικαταβολή ή και με μετρητά.

 • Οι τιμές είναι τελικές; Περιλαμβάνουν ΦΠΑ;

Οι τιμές στο waterwaves.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24% σήμερα). Δεν περιλαμβάνουν μεταφορικά, τα οποία εξαρτώνται απο το τελικό βάρος και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα απο το σύστημα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 • Σε πόσες ημέρες θα λάβω την παραγγελία μου;

Το μέγιστο, εντός τριών εργάσιμων ημερών. Συνήθως, την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 • Πως μπορώ να παραγγείλω κάτι απο το waterwaves.gr;

Προσφέρουμε δύο τρόπους παραγγελίας :

 1. Μέσα απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως πελάτης.Η επιλογή αυτή ειναι διαθέσιμη 24 ωρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας και είναι η προτιμότερη μέθοδος παραγγελίας.
 2. Με αποστολή email στο info@waterwaves.gr, όπου μπορείτε να μας στείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και τα πλήρη στοιχεία σας για την αποστολή. Θα επανέλθουμε άμεσα (εντός 4 ωρών τις εργάσιμες ώρες) με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και το τελικό ποσό πληρωμής.
 • Πού θα βρώ τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς ώστε να πληρώσω την παραγγελία μου με αυτόν τον τρόπο πληρωμής;

Μπορείτε να τους βρείτε εδω.

 • Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου απο την έδρα σας;

Είναι δυνατό να παραλάβετε την παραγγελία σας απο την έδρα μας, κατόπιν συννενοήσεως. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας ώστε να προετοιμαστεί η παραγγελία σας και να οριστεί η ημέρα και ώρα παραλαβής.

 • Έχω απορίες για τα προιόντα σας και θέλω βοήθεια για την επιλογή μου. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@waterwaves.gr ή μέσω της online φόρμας επικοινωνίας εδώ

 • Θα ήθελα να έχω τηλεφωνική υποστήριξη όπως σε ένα φυσικό κατάστημα. Είναι εφικτό;

Δυστυχώς, όχι πάντα. Το waterwaves.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς οκτάωρη τηλεφωνική υποστήριξη (η οποία θα ανέβαζε το κόστος λειτουργίας και συνεπώς τις τιμές των προιόντων μας). Απο την άλλη μεριά, η ηλεκτρονική επικοινωνία μαζί μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

 • Γιατί πρέπει να συνεννοηθώ μαζί σας πριν περάσω απο την αποθήκη σας ώστε να αγοράσω κάτι;

Αυτό γίνεται για διάφορους λόγους. Πρώτον, για να βρίσκεται κάποιος συνεργάτης μας εκεί ώστε να σας εξυπηρετήσει. Επίσης, για να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιθυμείτε ώστε να μην έρθετε άσκοπα (ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο, όποτε οι διαθεσιμότητες των προϊόντων μεταβάλλονται συνεχώς). Τέλος, πολλά απο τα προιόντα μας προσφέρονται με επιλογές εξοπλισμού, οπότε απαιτείται κάποιος χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας σας πριν την παραλάβετε.

 • Παρέχετε εγγύηση/υποστήριξη στα προιόντα σας;

Παρέχουμε πλήρη εγγύηση και υποστήριξη σε όλα μας τα προίόντα (η ακριβής διάρκεια εξαρτάται απο το είδος και τον Κατασκευαστή του προιόντος) εφόσον χρησιμοποιούνται για οικιακή χρήση και εντός προδιαγραφών λειτουργίας . Διαθέτουμε επάρκεια ανταλλακτικών και αναλωσίμων, τόσο για τα δικά μας συστήματα όσο και άλλων Κατασκευαστών.Τα ανταλλακτικά φίλτρα θεωρούνται αναλώσιμα και ο χρόνος ζωής τους εξαρτάται απο την ποιότητα και ποσότητα του προς επεξεργασία νερού.

 • Παρέχετε υπηρεσίες εγκατάστασης/συντήρησης φίλτρων νερού ;

Η εταιρία μας είναι αμιγώς εμπορική και δεν εκτελούμε υδραυλικές εγκαταστάσεις συστημάτων φίλτρων νερού ή συντηρήσεις αυτών. Σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε η εγκατάσταση και συντήρηση να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένους τεχνίτες-υδραυλικούς οι οποίοι και να πιστοποιούν την ορθή επιλογή και εγκατάσταση του φίλτρου νερού ειδικά όταν απαιτείται επέμβαση στην υδραυλική εγκατάσταση της οικίας (φίλτρα κεντρικής παροχής, φίλτρα γραμμής κάτω πάγκου, μονάδες αντίστροφης όσμωσης κλπ) λαμβάνοντας υπόψη και τις τοπικές συνθήκες λειτουργίας στο κάθε σπίτι ξεχωριστά (για παράδειγμα, πίεση δικτύου ύδρευσης, θερμοκρασία νερού παροχής κλπ)

 • Παρέχετε τιμές χονδρικής;

Μόνο σε επιλεγμένους εμπόρους / μεταπωλητές.

Βρήκατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κάποιο συγκεκριμμένο προιον που προσφέρεται φθηνότερα σε άλλο κατάστημα;

Απλά ενημερώστε μας και θα προσπαθήσουμε να σας προσφερούμε την καλύτερη  τιμή της Ελληνικής αγοράς