... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

M3 - EcoSoft Standard (με ή χωρίς βρύση πάγκου)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 88.00
64.00
Κερδίζετε : €24.00 (27%)
M3-ECOSOFT
Σε Απόθεμα
+

Το M3 - EcoSoft Standard είναι ένα ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης, χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10'' (τα standard της παγκόσμιας αγοράς). Έτσι,ο τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει, αλλα και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.

Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό, απαλλαγμένο απο χώμα, σκουριά, χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικές και οργανικές ενώσεις, καθώς και ορισμένα βαρέα μέταλλα.

Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού και είναι ιδανικό για μεγάλα νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους.

Εργοστασιακά, εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης (προεγκατεστημένα στη συσκευή):

1. Προφίλτρο Στερεών σωματιδίων 5 mic της ECOSOFT για αφαίρεση χώματος, σκουριάς και μικροσωματιδίων εως και 5 micron. (αντικατάσταση κάθε έξι μήνες)

2. Προφίλτρο Ενεργού Άνθρακα GAC απο κοκκοφοίνικα (coconut) της ECOSOFT που αφαιρεί το μεγαλύτερο ποσοστό χλωρίου, χημικών στοιχείων, φυτοφαρμάκων και δυσάρεστης οσμής και γεύσης (αντικατάσταση κάθε έξι μήνες)

3. Προφίλτρο Συμπαγούς Ενεργού Άνθρακα block απο κοκκοφοίνικα (coconut) της ΕCOSOFT, για την ολοκληρωτική αποχλωρίωση του νερού, την δραστική μείωση μιας σειράς Οργανικών πτητικών ενώσεων (VOCs) και την αφαίρεση μικροσωματιδίων (5 micron) (αντικατάσταση κάθε 6 μήνες)

Τα παραπάνω φίλτρα προσφέρονται ως πακέτο σε ειδική τιμή που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το M3-EcoSoft Standard περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα υλικά σύνδεσης και λειτουργίας (εργοστασιακά προφίλτρα προεγκατεστημένα στη συσκευή, σύνδεσμο παροχής νερού, κλειδί κανίστρων, σωλήνες 1/4'') και κατ΄επιλογή, περιλαμβάνει και βρύση πάγκου με την προσθήκη της οποίας μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κάτω πάγκου με ανεξάρτητο βρυσάκι. Ιδανική και οικονομική λύση για την αντικατάσταση παλαιών συστημάτων κάτω πάγκου και για εφαρμογές DIY.

To γενικό εγχειρίδιο εγκατάστασης για όλα τα φίλτρα κάτω πάγκου της ECOSOFT βρίσκεται εδώ.

Eπίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παρακάτω βίντεο του Κατασκευαστή :

Γενικές πληροφορίες

Εγκατάσταση

Αντικατάσταση Φίλτρων

Διαστάσεις : 400 x 135 x 350 mm
Bάρος : 5 κιλά
Διπλά o-rings και ταχυσύνδεσμοι
Παροχέας νερού 1/2'


Παρέχεται πλήρης εγγύηση δυο ετών σε όλα τα κατασκευαστικά / υδραυλικά μέρη του συστήματος (εξαιρουμένων των ανταλλακτικών φίλτρων τα οποία αντικαθίστανται σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης του συστήματος).


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (αφορούν όλα τα συστήματα επεξεργασίας νερού της εταιρίας μας) :

  • Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης υπερβαίνει τα 6 bar, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).
  • Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών,ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.) , να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.
  • Τα επιβλαβή στοιχεία που το παρόν σύστημα επεξεργασίας αφαιρεί απο το νερό, δε βρίσκονται απαραίτητα στο νερό της βρύσης σας.
  • Το παρόν σύστημα επεξεργασίας νερού να μη χρησιμοποιείται για την επεξεργασία νερού άγνωστης προέλευσης. Προορίζεται μόνο για την επεξεργασία μικροβιακά ασφαλούς νερού. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προηγείται ή να έπεται επαρκής αποστείρωση του νερού.
  • Στις περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας του συστήματος για μεγάλα χρονικά διαστήματα, θα πρέπει να εκτελείται καθαρισμός ή/και αποστείρωση του συστήματος πριν την επανεκκίνησή του. Να αποφεύγετε τη στασιμότητα του νερού εντός του συστήματος.
  • Να μην υπερβαίνετε τα προτεινόμενα διαστήματα αντικατάστασης των περιεχομένων ανταλλακτικών φίλτρων.
  • Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία αναφορικά με την ορθή εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή του συστήματος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.