... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

Σύστημα κάτω πάγκου Επτά σταδίων Excito

99.00
EXCITO
Σε Απόθεμα
+

Το Excito της εταιρείας AQUAFILTER είναι ενα ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου, επτά σταδίων φίλτρανσης. Χρησιμοποιεί inline φίλτρα διάστασης 2,5'' x 11'' (στανταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης, τα οποία εσωκλείονται σε κουτί υψηλής αισθητικής αλλά μικρών διαστάσεων, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας.

Tο EXCITO λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών απο το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει το ωφέλιμα στοιχεία του νερού. Κατασκευάζεται στην Ε.Ε.

Τα επτά στάδια φίλτρανσης του Excito :

 • Πρώτο στάδιο: Φίλτρο Στερεών σωματιδίων, που αφαιρεί χώματα, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια απο το νερο βρύσης.
 • Δεύτερο και τρίτο στάδιο: Φίλτρο Combo αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης, που μειώνει τη σκληρότητα του νερού και αφαιρεί το σίδηρο με τη χρήση ρητίνης.
 • Τέταρτο στάδιο: Φίλτρο Άνθρακα Carbon Block απο κοκκοφοίνικα, που μειώνει το μεγαλύτερο ποσοστό του χλωρίου, οργανικών και χημικών ρυπαντών, ενώ απομακρύνει τη δυσάρεστη οσμή και γεύση απο το νερό της βρύσης.
 • Πέμπτο και έκτο στάδιο: Φίλτρο Άνθρακα Carbon Block + KDF για την οριστική αποχλωρίωση του νερού, ενώ το υλικό KDF μειώνει το ποσοστό μιας σειράς βαρέων μετάλλων όπως κάδμιο, αρσενικό, μόλυβδο, υδράργυρο κ.λπ.
 • Έβδομο στάδιο: Μεμβράνη Ultrafiltration 0,02 micron Γερμανικής κατασκυεής, που προσφέρει προστασία απο βακτήρια, παράσιτα και κύστες, ενώ αφαιρεί μικροσωματίδια εώς και 0,02 micron.

Tα έξι πρώτα στάδια φίλτρανσης διατίθενται ως ανταλλακτικά σε ειδικό πακέτο που μπορείτε να βρείτε εδώ (αντικατάσταση κάθε έξι μήνες).

Το έβδομο στάδιο της μεμβράνης 0,02 micron αντικαθίσταται κάθε έτος και το ανταλλακτικό βρίσκεται εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία φίλτανσης του EXCITO και σε αυτό το βίντεο.

Το ΕXCITO τοποθετείται κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού γίνεται απο το ανεξάρτητο βρυσάκι χρωμίου, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας. Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (λάστιχα, βρυσάκι χρωμίου, παροχέα νερού, τεφλόν για τις συνδέσεις).

Aναλυτικό εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

 • Διαστάσεις: 39 x 35 x 10 εκατ.
 • Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 4 bar
 • Mέγιστη θερμοκρασία: 45 βαθμούς Κελσίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (αφορούν όλα τα συστήματα επεξεργασίας νερού της εταιρίας μας) :

 • Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης υπερβαίνει τα 6 bar, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).
 • Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών,ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.) , να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.
 • Τα επιβλαβή στοιχεία που το παρόν σύστημα επεξεργασίας αφαιρεί απο το νερό, δε βρίσκονται απαραίτητα στο νερό της βρύσης σας.
 • Το παρόν σύστημα επεξεργασίας νερού να μη χρησιμοποιείται για την επεξεργασία νερού άγνωστης προέλευσης. Προορίζεται μόνο για την επεξεργασία μικροβιακά ασφαλούς νερού. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προηγείται ή να έπεται επαρκής αποστείρωση του νερού.
 • Στις περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας του συστήματος για μεγάλα χρονικά διαστήματα (ανω των δέκα ημερών), θα πρέπει να εκτελείται καθαρισμός ή/και αποστείρωση του συστήματος πριν την επανεκκίνησή του. Να αποφεύγετε τη στασιμότητα του νερού εντός του συστήματος.
 • Να μην υπερβαίνετε τα προτεινόμενα διαστήματα αντικατάστασης των περιεχομένων ανταλλακτικών φίλτρων.
 • Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία αναφορικά με την ορθή εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή του συστήματος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.