... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

Waterwaves

Η εταιρεία WaterWaves ειδικεύεται στην προμήθεια της Ελληνικής αγοράς με συστήματα φίλτρανσης νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η πώληση ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διαθέτουμε επιλεγμένα προϊόντα των μεγαλύτερων Κατασκευαστών του χώρου, όπως: AQUAFILTER, DOW Filmtec, HM Digital, AQUAPRO, IONFILTER, PUROLITE, KX TECHNOLOGIES (MATRIKX Filters), OMNIPURE, PENTEK, KEMFLO, DONAU, VONTRON κ.λπ. Πέρα από τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει και άλλες, αξιόπιστες λύσεις για κάθε ανάγκη φίλτρανσης νερού, καθώς και συμβατά αναλώσιμα φίλτρων άλλων Κατασκευαστών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Για τις συνηθέστερες ερωτήσεις/απαντήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μπορείτε να επισκεφτείτε το σχετικό σύνδεσμο.

Το ωράριο λειτουργίας της αποθήκης μας (για παραλαβές εμπορευμάτων) και το ωράριο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, μπορείτε να το βρείτε εδώ