... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

- 8%

Φίλτρο Κεντρικής Παροχής 10'' για ζεστό νερό - 1/2'' της ECOSOFT με δώρο Φίλτρο Στερεών

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 25.00
23.00
Κερδίζετε : €2.00 (8%)
ECO1/2HW
Σε Απόθεμα
+

Φίλτρo κεντρικής παροχής της ECOSOFT κατάλληλο και για ζεστό νερό (εώς 80 βαθμούς κελσίου), μαζί με φίλτρο Στερεών σωματιδιων 20 mic.

Πρόκειται για κάνιστρο 10'' πορτοκαλί χρώματος, κατάλληλο για ζεστό νερό που μπορεί να συνθεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού, παρέχοντας προστασία σε όλο το σπίτι.

Η διατομή εισόδου/εξόδου είναι 1/2'' (μισή ίντσα).

Στη συσκευασία περιέχεται κλειδί σύσφιξης, βάση ανάρτησης και ένα φίλτρο στερεών 20 mic.

Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά προφίλτρα 10'' στερεών σωματιδίων (εφόσον χρησιμοποιείται για φίλτρανση ζεστού νερού). Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε τα καταλληλότερα κατα περίπτωση προφίλτρα.

Μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήσης πατώντας εδώ.

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης υπερβαίνει τα 6 bar, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).

Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών, ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.), να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.