... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

Μονό Φίλτρο κάτω πάγκου της Ecosoft για απευθείας σύνδεση στη βρύση της κουζίνας

36.00
ECOMONO
Σε Απόθεμα
+

Ισχυρό kit φίλτρανσης κάτω πάγκου ενός σταδίου 10'' απευθείας σύνδεσης στην παροχή κρύου νερού της οικιακής βρύσης. Τοποθετείται εύκολα κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας με απευθείας σύνδεση μεταξύ παροχής κρύου νερού και μπαταρίας της κουζίνας χωρίς τρύπημα του πάγκου.

Το σύστημα περιλαμβάνει:

1) Ένα λευκό κάνιστρο της Ecosoft 10'', αντοχής 6 bar με είσοδο/έξοδο 1/2'' .

2) Kλειδί σύσφιξης του κανίστρου, βάση ανάρτησης στον τοίχο.

3) Δύο αρσενικούς μαστούς 1/2'' για τη σύνδεση (είσοδο/έξοδο).

4) Ένα 10'' φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα Omnipure 5 micron(αντικατάσταση κάθε έξι μήνες).

Προαιρετικά, μπορείτε να προμηθευτείτε και δύο σπιράλ inox 1/2'' (50 εκατ.) ώστε να γίνουν οι συνδέσεις ευκολότερα (στην περίπτωση που τα υπάρχοντα σπιράλ σύνδεσης κάτω απο τον πάγκο σας δεν επαρκούν για τη σύνδεση του συστήματος)

(το σύστημα διατίθεται ως kit και για τη εγκατάστασή του θα πρέπει να ακολουθηθούν οι οδηγίες που θα βρείτε εδώ - το φίλτρο βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στο κάνιστρο και θα πρέπει να απορριφθούν τα υλικά συσκευασίας του πριν την εγκατάσταση του συστήματος)

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του συστήματος:

1) Ισχυρή μονάδα φίλτρανσης, με φίλτρο Συμπαγούς ενεργού άνθρακα (Carbon Block) απο φλοιό καρύδας (Coconut shell) κατασκευασμένο στις Η.Π.Α απο την Οmnipure

2) Απομακρύνει χλώριο, οργανικά, χημικά, φυτοφάρμακα, δυσάρεστη οσμη και γεύση από το νερό της βρύσης για έως και 37.000 λίτρα νερού.

3) Γρήγορη και οικονομική εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος

4) Φίλτρανση μικροσωματιδίων (χώμα, σκουριά, άμμος κ.λπ.) έως και 5 micron

5) Απαιτεί ελάχιστο χώρο για την εγκατάστασή του

(ενδεικτικός τρόπος εγκατάστασης συστημάτων απευθείας σύνδεσης στη μπαταρία της κουζίνας)

NSF

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (αφορούν όλα τα συστήματα επεξεργασίας νερού της εταιρίας μας) :

  • Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης υπερβαίνει τα 6 bar, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).
  • Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών,ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.) , να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.
  • Τα επιβλαβή στοιχεία που το παρόν σύστημα επεξεργασίας αφαιρεί απο το νερό, δε βρίσκονται απαραίτητα στο νερό της βρύσης σας.
  • Το παρόν σύστημα επεξεργασίας νερού να μη χρησιμοποιείται για την επεξεργασία νερού άγνωστης προέλευσης. Προορίζεται μόνο για την επεξεργασία μικροβιακά ασφαλούς νερού. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προηγείται ή να έπεται επαρκής αποστείρωση του νερού.
  • Στις περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας του συστήματος για μεγάλα χρονικά διαστήματα, θα πρέπει να εκτελείται καθαρισμός ή/και αποστείρωση του συστήματος πριν την επανεκκίνησή του. Να αποφεύγετε τη στασιμότητα του νερού εντός του συστήματος.
  • Να μην υπερβαίνετε τα προτεινόμενα διαστήματα αντικατάστασης των περιεχομένων ανταλλακτικών φίλτρων.
  • Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία αναφορικά με την ορθή εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή του συστήματος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.