... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

Αquastop (διακόπτης ελέγχου διαρροών)

30.00
ÁQUASTOP
Σε Απόθεμα
+

Το AQUASTOP είναι ένας αποτελεσματικός και αξιόπιστος ελεγκτής διαρροών που διακόπτει την παροχή νερού προς το σύστημα φίλτρανσης νερού στην περίπτωση διαρροής νερού που οφείλεται σε παροδική αύξηση της πίεσης νερού, λανθασμένης εγκατάστασης ή αστοχίας υλικού.

Η τοποθέτησή του είναι πολύ απλή και είναι συμβατό με όλα τα συστήματα κάτω πάγκου που χρησιμοποιούν σωλήνα 1/4''. Aπλά τοποθετείστε την ηλεκτροβάνα του συστήματος AQUASTOP σε σειρά στο σωλήνα παροχής νερού των φίλτρων κάτω πάγκου (φίλτρα αντίστροφης όσμωσης, φίλτρα ενεργού άνθρακα κ.λπ.) ενώ την μονάδα ελέγχου στο πάτωμα δίπλα στη μονάδα φίλτρανσης με τις μεταλλικές επαφές προς το κάτω μέρος (ανιχνευτές υγρασίας).

Στην περίπτωση διαρροής νερού σε ενυδρεία, μπορεί να συνδεθεί σε σειρά με το σωληνα της αναπλήρωσης και να διακόπτει την αναπλήρωση σε περίπτωση διαρροής ή υπερπλήρωσης.

Σε περίπτωση διαρροής νερού απο το σύστημα φίλτρανσης, το AQUASTOP ανιχνεύει γρήγορα την υγρασία και διακόπτει την παροχή νερού προς το φίλτρο ενώ ηχεί και alarm ειδοποίησης. Το σύστημα λειτουργεί με μπαταρίες ενω διαθέτει κουμπί reset και ενδείξεις λειτουργίας και χαμηλής στάθμης μπαταρίας.

To αναλυτικό manual με τις προδιαγραφές της συσκευής μπορείτε να το βρείτε σε αυτόν το σύνδεσμο.