... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

- 18%

KX Matrikx PB1 (4-Pack set)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 80.00
66.00
Κερδίζετε : 14.00 (18%)
PB1PACK
Σε Απόθεμα
+

Σετ τεσσάρων τεμαχίων απο τα προφίλτρα συμπαγούς ενεργού άνθρακα Μatrikx PB1 σε ειδική τιμή. Κατάλληλα φίλτρα για τα περισσότερα συστήματα φίλτρανσης των 10", όπως τα Depural, M1, M2, Digipure 9000s και άλλα παρόμοια.

Το σετ μπορεί να εξασφαλίσει την τακτική και οικονομική συντήρηση των παραπάνω συστημάτων για έως και τέσσερα έτη. Τα φίλτρα Matrikx PB1 δεν έχουν ημερομηνία λήξης και μπορούν να διατηρηθούν για αρκετά χρόνια αποθηκευμένα σε ξηρό και σκοτεινό μέρος χωρίς υγρασία.

Τα φίλτρα ενεργού ανθράκα Matrikx PB1 είναι κατασκευασμένα για να προσφέρουν προστασία απο μια σειρά μολυσματικών παραγόντων του νερού βρύσης, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου, καθώς και των κυστών έως και 0,5 micron.

Συγκεκριμμένα, προσφέρουν:
  • αποτελεσματική αφαίρεση του χλωρίου, οργανικών ρυπαντών, φυτοφαρμάκων, παθογόνων χημικών ουσιών και δυσάρεστης οσμής και γεύσης απο το νερό βρύσης για εώς και 22.000 λίτρα.
  • απομάκρυνση αιωρημάτων (χώμα, σκουριά, λάσπη) καθώς και κυστών (Cryptosporidium, Giardia, Entamoeba και Toxoplasma), διαπερατότητας έως και 0,5 micron.
  • αποτελεσματική μείωση της συγκέντρωσης μόλυβδου (lead) για εως και 9.400 λίτρα νερού βρύσης. Ο μόλυβδος αποτελεί ενα άκρως τοξικό μέταλλο που εισέρχεται στο πόσιμο νερό κυρίως απο τις σωληνώσεις ύδρευσης.

Κατασκευάζονται στην Αμερική, στην Ινδία ή τη Σιγκαπούρη και είναι πλήρως πιστοποιημένα κατά N.S.F. Η waterwaves.gr μεταπωλεί μονο αυθεντικά φίλτρα Μatrikx.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προφίλτρα MatriKX PB1 μπορείτε να δείτε εδώ.