... συστήματα επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727

Mεμβράνη DOW Filmtec 75 GPD

37.00
DGAL75
Σε Απόθεμα
+

Οι μεμβράνες αντίστροφης όσμωσης DOW FILMTEC για πόσιμο νερό αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση στην αγορά.

Η προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις στις οποίες μπορούν να βασιστούν οι οικιακοί χρήστες, αλλά και οι επαγγελματίες.

Οι γνήσιες μεμβράνες της σειράς TW30-1812 είναι όλες rated στα 50psi. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη παράγωγη καθαρού νερού με μικρότερη διαθέσιμη πίεση και διευκολύνει την χρήση μικρότερων αντλιών booster σε συστήματα πολλαπλών μεμβρανών.

Με λίγα λόγια, οι μεμβράνες πόσιμου νερού DOW FILMTEC αποδίδουν σε περιβάλλον πίεσης μόλις 50 psi, ενώ καθαρίζουν 20% περίπου μεγαλύτερη ποσότητα νερού από τις ανταγωνιστικές μεμβράνες σε περιβάλλον πίεσης 60 psi.

Επίσης, πρόκειται για ξηρές μεμβράνες με μεγάλο χρόνο διάρκειας ζωής (shelf life), ενώ διαθέτουν υψηλή ποιότητα κατασκευής με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και τη χρήση.

Παραγωγή:

  • 285 λίτρα/μέρα (75 GpD)

Συμβατές με όλα τα οικιακά και ενυδρειακά συστήματα Αντίστροφης Όσμωσης της αγοράς.

Οι ανταλλακτικές μεμβράνες DOW FILMTECέχουν ελεγχτεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Oργανισμού NSF και Water Quality Association για την καταλληλότητα τους σε οικιακά συστήματα φίλτρανσης πόσιμου νερού. Επιπλέον, έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με NSF/ANSI Standard 58.

Οδηγίες τοποθέτησης μεμβράνης Α.Ο