... συστήματα φίλτρανσης νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών : 22940-76727


                                   

19/04/2019 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η εταιρία μας θα είναι κλειστή στις 27/04/2019 και 29/04/2019 λόγω εορτών του Πάσχα. Επίσης, θα είμαστε κλειστά στις 03/05/2019 λόγω εργασιών συντήρησης στην αποθήκη μας. Κατα τις παραπάνω ημερομηνίες μπορείτε να θέσετε κανονικά τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, οι οποίες και θα σας σταλούν την αμέσως επόμενη, κατα περίπτωση, εργάσιμη ημέρα.

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην εμπορία συστημάτων και αναλωσίμων επεξεργασίας νερού ως διανομέας/μεταπωλητής προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων απο τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Κατασκευαστές.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα οφέλη του καθαρού και ποιοτικού νερού στους πελάτες μας. Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας μέσω των προϊόντων που παρέχουμε. Θεωρούμε ότι η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι ένα από τα βασικά στοιχεία μίας εμπορικής εταιρίας και για τον λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτή.

Για τις συχνότερες ερωτήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, παρακαλούμε πατήστε εδώ ενώ για τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας, παρακαλούμε ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο